infocenter d2b

swatchbook_259x194.jpg

d2b  prøvebøger

De nye d2b prøvebøger fra Antalis er fremstillet specielt til digitale printere og digitale offset trykmaskiner.  

Fås i 5 versioner; HP Indigo, Kodak, Ricoh, Konica Minolta og tørtoner, Antalis d2b prøvebøger er en trykkers bibel til digitale materialer.

Et stort udvalg af digitale medier

D2b prøvebøgerne indeholder en prøve af ALLE digitale produkter, lige fra Bestrøget, Ubestrøget, Specialiteter og Kreativt papir. Lige meget hvilken teknologi din digitale trykmaskine bruger, indeholder d2b prøvebøgerne det medie som er fuldt kompatibelt med dit digitale udstyr.  

Nye og innovative trykmaterialer

Denne nye generation af prøvebøger giver en enestående mulighed for at vælge et digitalt materiale. Vi bør ikke længere være begrænsede til at skulle bruge vores standard papir, bare fordi vi ved at det er det sikre valg. I stedet kan vi udforske nye og innovative materialer, der er med til at give vores trykte kommunikation mere værdi.

Et stort udvalg af Kreativt papir, samt et udvalg af Specialiteter såsom Syntetiske (polypropylene, polyester…), Selvklæbende, Grafisk Karton og selv Magnetiske kvaliteter er blevet tilføjet, så du kan TILFØRE VÆRDI til din trykte kommunikation.  

 

sample_cards

Hvad kan Antalis d2b prøvebøgerne gøre for dig?...

Det handler ikke længere om bare at finde et materiale der dur, det handler om strategisk at vælge et materiale der kan gøre et enestående indtryk, samtidig med at du opnår fremragende trykresultater. De nye d2b prøvebøger kan hjælpe dig med dette.

For at bestille en d2b prøvebog, klik her.

swatches