Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Jeg arbejder med Marketing og Kommunikation

Vil I have et image, som gør, at jeres kunder betragter jer som noget særligt?
Vi kan levere nye innovative papirkvaliteter til jeres tryksager og daglige kommunikation, og samtidig overholde miljøstandarderne. Desuden har Antalis lanceret d2b eller Digital to Business initiativet for at vi - i samarbejde med markedets centrale spillere - kan indfri dine nye forventninger.

Conqueror 

Premium kvalitetspapir

conqueror_push_119x89.jpg

Conqueror er guldstandarden for erhvervskommunikation. I mere end 100 år, har virksomheder verden over valgt Conqueror, fordi det fungerer.

Læs mere

Curious matter

Ny kampagne

curious-matter-push-119x89.jpg

Nu lanceres Curious Matter, et nyt designpapir med unik overflade som opnås med en ligeså unik råvare. Nærmere bestemt affald fra fremstilling af kartoffelchips! Curious Matter findes i syv distinkte farvetoner, fra kridhvidt til kulsort og er navngivet efter eksklusive kartoffelsorter i disse gramvægte: 125, 135, 270 og 380 g med matchende konvolutter i sort og hvidt.

Olin Rough

Alt du behøver

Olin_cabine_119x89.png

Olin Rough er premium offset med en uovertruffen trykkvalitet, tre hvide nuancer, gående fra  Absolute White til Cream. Olin Rough udfordrer fantasi og design.

Læs mere

GalerieArt™ 

En familie af højt bestrøget papir

GalerieArt_119x89.png

Vælg GalerieArt™ når du ønsker det bedste billedtryk. Findes i overfladerne Gloss, Silk, Matt og Bulk.

Kreativt papir

creativepapers_generic_140x89_2.jpg

Findes der en bedre måde at promovere noget nyt, byde velkommen eller blot sige hej, end at sende et smukt, personligt kort?
Struktur, metallisk, transparent, taktilt ... mulighederne er uendelige og i tillæg til invitationer og personligt brevpapir kan kreative papirkvaliteter også bruges til forretningsudvikling med nyhedsbreve, brochurer, eventmateriale osv. 
Vores udvalg af kreativt papir giver jeres kommunikation mere kant, så det bliver synligt i mængden. Vi glæder os til at samarbejde med jer om jeres næste kreative projekt.

Læs mere

Papirkonsulenter 

The_paper_selection_Applications_119x90.jpg

Vores papirkonsulenter besøger reklamebureauer, marketingafdelinger, forlag og designere for personligt at rådgive om papir og miljø generelt og mere konkret om dine aktuelle trykopgaver.
Må vi foreslå, at du kontakter vores konsulenter så tidligt som muligt i den kreative proces? Så er muligheden størst for, at de kan bidrage med værdifulde tips og gode idéer.

Læs mere

Vælg en ansvarlig samarbejdspartner

ProductPush_Environment_166x106.png

Som førende international distributør af kommunikationsmaterialer, er Antalis bevidst om sit miljøansvar. Et samarbejde med Antalis er ensbetydende med at have valgt en samarbejdspartner, der løbende laver forbedringer for at reducere miljøpåvirkningerne fra både produkter og andre aktiviteter samt forbedre medarbejdernes sociale forhold og fremme ansvarlig ledelse i den måde Antalis driver forretning på.

Læs mere
  • Digital 2 Business

    Antalis d2b iniativet er den bedste måde at få information om nye applikationer, så som personalisering,  print on demand og marketingkampagner på tværs af medierne.

    Læs mere
Skriv artikelnummer her

Picto_BasketN

Emballage  Katalog

visuel

Leder du efter emballage, så klik her

DIREKTE  TIL...

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

paperman