Publisher_ProfilePage_185x114.jpg

Jeg er forlægger

Ingen computerskærm kan erstatte følelsen, ingen andre medier er lige så tilgængelige. Papirmediet er stadig uovertruffent, når du ønsker at kommunikere gennem fingerspidserne til hjerte og fornuft. Hos Antalis findes papir til at kommunikere alt fra følelser til information og tørre fakta.

Når det kommer til valget af papir til din tryksag, er du velkommen til at komme til os for rådgivning. Og jo før du involverer os i beslutningsprocessen, jo bedre bliver slutresultat.

Specialprodukter 

Selvklæbere, syntetiske materialer og grafiske skilte

Labels_PrintApplications_119x89.jpg

Udvalgte produkter, der har de bedste trykegenskaber i digitale produktionsprintere, uanset om de er til flydende eller tørtoner.

Læs mere

Kreativt Papir

Et væld af kreative muligheder til digital produktion

Metallics_productrange_119x89.jpg

Genopdag de klassike kvaliteter Conqueror, Curious Collection, Rives og Keaykolour. Se de nye prægninger og fibre med bla. Rives Dot og nye muligheder med Curious Metallics.

Læs mere

Olin Rough

Alt du behøver

Olin_cabine_119x89.png

Olin Rough er premium offset med en uovertruffen trykkvalitet fra 80 gsm til 300 g/m2, tre hvide nuancer, gående fra  Absolute White til Cream. Olin Rough udfordrer fantasi og design.

Læs mere
  • Digital 2 Business

    Antalis d2b iniativet er den bedste måde at få information om nye applikationer, så som personalisering,  print on demand og marketingkampagner på tværs af medierne.

    Læs mere

Boblefolie 

Klassisk all-round produkt

news_156x93.jpg

Antalis tilbyder et konplet sortiment af plastprodukter til at beskytte dine produkter under transport.

Papirkonsulenter 

 
  The_paper_selection_Applications_119x90.jpg  
 

Vores papirkonsulenter besøger reklamebureauer, marketingafdelinger, forlag og designere for personligt at rådgive om papir og miljø generelt og mere konkret om dine aktuelle trykopgaver. Må vi foreslå, at du kontakter vores konsulenter så tidligt som muligt i den kreative proces. For så er muligheden størst for, at de kan bidrage med værdifulde tips og gode idéer.

Læs mere

Trykt tape

Pakketape af forskellige materialer, farver og forskellige trykmetoder.

Pakketape kan også leveres med individuelt tryk. Det giver god reklameeffekt, identificerer pakken og fungerer som plombering.

Læs mere
Skriv artikelnummer her

Picto_BasketN

Emballage  Katalog

visuel

Leder du efter emballage, så klik her

DIREKTE  TIL...

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

paperman