Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Jeg er designer, der søger inspiration.

Med vores brede sortiment af kreative papirkvaliteter, har vi et papir til ethvert designbehov. Vores erfarne team kan være behjælpeligt med teknisk rådgivning og miljøcertifikater.

 

DK Keayk G4-685x266.jpg

Arjowiggins Digital

DigitalArjowiggins_149x122.jpg

Vores kreative sortiment omfatter også produkter der er tilpasset specielt til Liquid og Dry Toner print.

 
Læs mere

Olin 

Olin_cabine_149x122.png

Olin er en hel serie af premium offsetpapir. Findes i flere nuancer, gramvægte og overflader. 

Læs mere

Keaykolour 

keaykolour_r&c_original_148x122.jpg

Brandet er blevet moderniseret og fremstår helt opdateret med nye farver og gode miljøegenskaber.

Læs mere

Curious Matter

curiousmatter_149x122.jpg

Den nye Curious Matter giver dig en helt særlig papiroplevelse. Mærk det unikke papir mellem dine hænder.

 
Læs mere

Curious Matter

curiousmatter_149x122.jpg

Den nye Curious Matter giver dig en helt særlig papiroplevelse. Mærk det unikke papir mellem dine hænder.

Læs mere

CREATIVE POWER KAMPAGNE

 
  12_cards_creative_campaign.jpg  
 

De sidste 12 måneder har Antalis vist dig 12 fantastiske postkort, hvor 12 forskellige kunstnere har vist deres talent på 12 forskellige papirkvaliteter. 12 kreative tilgange der minder os om, at valget af papir er en kreativ handling: det er ikke blot en del af en produktionsproces, men er med til at gøre idé til virkelighed og gøre det udefinerbare håndgribeligt. Disse postkort har præsenteret nogle af vores fantastiske kreative papirkvaliteter: Pop’Set, Curious Collection, Rives, Conqueror og forskellige teknikker som prægning, laserskæring, kachering, serigrafi, UV- lakering og meget mere…
 
Denne kampagne er en del af Creative Power initiativet, der ikke kun tilbyder dig det største papirsortiment på markedet, men også en lang række services til netop dine behov: Skræddersyet rådgivning, papirskole, The Paper Lab, prøver, farvevifter og ikke mindst vores papirkonsulenters ekspertise. Så hvad venter du på? For at sikre, at vi fortsat kan opfylde dine behov, håber vi at du vil udfylde denne formular og så glæder vi os til at vise dig vores nyeste kreative værktøjer næste gang vi ses!

Læs mere
  • Digital2Business Kan digital trykproduktion ændre din opfattelse af kreativitet?

    Antalis d2b iniativet er den bedste måde at få information om nye applikationer, så som personalisering,  print on demand og marketingkampagner på tværs af medierne.

    Læs mere

 POWER: At vælge papir er en kreativ handling

 
  creative-power-144x119.jpg  
 

Det helt rigtige papir kan være med til at forstærke dit budskab, idé eller koncept. Derfor har Antalis besluttet at lancere et nyt initiativ under navnet  “Creative Power”.

“Creative Power” er det bredeste sortiment af premium papir på markedet i dag. Det er også professionel rådgivning og forskellige services der hjælper dig med at finde den bedste løsning. Vi tilbyder papirskole, The Paper Lab, prøver- og vifter, dummies og ikke mindst uvurderlig ekspertise og gode tips fra vores dygtige og erfarne papirkonsulenter.

Læs mere

Papirkonsulenter 

 
  The_paper_selection_Applications_119x90.jpg  
 

Vores papirkonsulenter besøger reklamebureauer, marketingafdelinger, forlag og designere for personligt at rådgive om papir og miljø generelt og mere konkret om dine aktuelle trykopgaver. Må vi foreslå, at du kontakter vores konsulenter så tidligt som muligt i den kreative proces. For så er muligheden størst for, at de kan bidrage med værdifulde tips og gode idéer.

Læs mere
Skriv artikelnummer her

Picto_BasketN

DIREKTE  TIL...

Besøg  os på Facebook!

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

paperman