Bemærk: Webshoppen vil være nede fra fredag d. 24 september (aften) til mandag den 27 september (morgen). Det vil ikke være muligt at afgive ordrer online i denne periode.

image-from-the-document-manager

 

Pioneer_logo_header_250x108.png

Maksimer kvaliteten af dine udskrifter


Et høj hvidt kontorpapir fremstillet til print af kvalitetskommunikation.
Pioneer finder sin inspiration i hverdagen, hvor livet går stærkt,
udviklingen skal være konstant og kravene altid stiger. Pioneer finder
sin inspiration hos mennesker, som ved hvordan de skal bane vejen
frem, som følger sine egne ideer, og kender vigtigheden af at vide,
hvordan de skal vælge.


Pioneer brandet støtter aktivt kvinder gennem et antal af forsknings-
initiativer med målet om at bekæmpe brystkræft. 

 

 

Der findes mange grunde til, at Pioneer premium kontorpapir er en favorit:

 

  • Særlig inspiration Pioneer papir er særligt udviklet til produktion af farvedokumenter i høj kvalitet. Udviklet til dem, som insisterer på det der specielle ”touch” i deres arbejde, selv når det gælder detaljer. Pioneer er et brand, som tilfører særlig inspiration til hverdagen på kontoret.
  • Distinkt inspiration Produceret af eucaliptus globulus træ, inspireret af naturen og giver Pioneer har høj kørbarhed på alle inkjet- og laser maskiner. Hvad enten det gælder en enkel opgave eller et vigtigt projekt, alt ændres når du bliver inspireret.
  • Perfekt inspiration Pioneer papir er certificeret med FSC, kommer fra bæredygtigt drevne papirfabrikker og er mærket med EU Blomsten. Med sin kvalitet forpligter Pioneer sig til en bæredygtig udvikling, og er skabt til at leve op til diverse bæredygtighedskrav.
  • Enestående inspiration Pioneer papir kommer i et udvalg af gramvægte og formater til enestående projekter. Hvad enten det er en enkel opgave eller et vigtigt projekt, så kan du finde det rette for dig.

 

 

 

 

DK_Pioneer_2018_350x250-1.jpg

 

 

 

 

  >> Se videoen!


 

paperman