Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Coala

Nyheder

 

 

Logo_Coala_Home_236x101.png

 

Læs de seneste nyheder om Coala

 

 

CoalaMagnetics_News.png
 

 

 

 

Antalis præsenterer Coala Magnetics -  en innovativ omkostningseffektiv display-løsning

Antalis lancerede ved sidste års FESPA* messe i Hamborg, det originale Coala Magnetics sortiment til storformat display. Coala Magnetics er let at ændre og installere, printbar og genanvendelig. Sortimentet skaber det ideelle blikfang, og er derfor velegnet som kommunikations-display til detailbranchen, på udstillinger, messer museer og andre offentlige rum.


Coala Magnetics: Få en skræddersyet løsning som er omkostningseffektiv

Coala Magnetics, som fuldender Coalas produktserie, er designet til storformat print og er kompatibel med den nyeste inkjet-teknologi.

 

Coala Magnetics følger i hælene på den nyligt lancerede Coala Wall Design Collection, som er personlige wallpapers. Coala Magnetics fortsætter med at udvikle vægdekorationer, og denne løsning hjælper brands med at udtrykke personlighed samtidig med, at det er en praktisk løsning til promovering og fremvisning.

 

Antalis tilbyder en innovativ løsning, som kombinerer Coala Magnetic Base Films med de printbare Coala Ferro Films. Coala Ferro Films leverer en rigtig god printkvalitet og passer til print med økosolvent og solvente inktyper såvel som UV inks og latex inkjet.

 

Coala Magnetic Base Film er let at påføre den ønskede overflade, hvad enten det er en dør, bil eller cylinder. Filmen Findes i forskellige tykkelser.

 

Sortimentet inkluderer de mere traditionelle prinbare magnetic film Coala Magnetic PET eller PVC, som er gode alternative løsninger til promoverings displays eller visuel markedsføring i detail-miljøer. De findes i forskellige tykkelser, er vandresistente og lette at fjerne.

 

Xavier Jouvet, Group Purchasing & Marketing Director, Antalis International, udtaler følgende: “Coala Magnetics er en alsidig kollektion, som tillader brugerne at skabe attraktive displays hurtigt og effektivt. Samtidig giver Coala Magnetics mulighed for, at man let kan ændre og udskifte displays. Det er en vigtig merværdi for kunder, som opererer på meget konkurrenceprægede markeder som for eksempel detail- og restaurationsbranchen. Sortimentet er en naturlig tilføjelse til Coala brandet, som stiler efter at kombinere kvalitet, innovation og brugervenlighed.”

 

New_CoalaMagnetics.jpg

 

Læs om den danske vinder af Antalis Interior Design Award her, og lad dig inspirere af, hvordan de har anvendt Coala Wallpapers.

 

Coala Magnetics sortimentet:

 

Base magnetic selvklæbende film


-  Coala Magnetic base 400 - Resistance 17g/m2, Thickness 400μ, Weight 1640g/m2
-  Coala Magnetic 700 - Thickness 700μ, Weight 2680g/m2

 

Ferrous film


-  Coala Ferro Film PET – Thickness 180μ, Weight 340g/m2
-  Coala Ferro Film PP – Thickness 190μ, Weight 340g/m2
-  Coala Ferro Canvas – Thickness 430μ, Weight 470g/m2

 

Printbare magnetic film


- Coala Magnetic PET 300 - 30m
- Coala Magnetic PVC 350 - 30m
- Coala Magnetic PVC 500 - 30m et 15m
- Coala Magnetic PVC 600 - 30m et 15m
- Coala Magnetic PVC 850 - 30m et 15m

 

*FESPA: Federation of European Screen Printers Associations