Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Anvendelse visuel kommunikation

Photo-and-Fine-Art_ContentPage_259x194.jpg

Interiørdesign  og kunst

Visuel kommunikation har haft stor betydning for verden de sidste år, takket være udviklingen af de digitale produkter. Det er blevet vigtigt at vælge det helt rigtige materiale til en applikation, ganske enkelt for at se hvilken fantastisk farvegengivelse og resultat man kan opnå. Den stadig stigende efterspørgsel efter personalisering afspejles meget godt i den voksende trend indenfor reproduktion af kunst og interiørdesign. Oplev en ny verden af muligheder til at skabe atmosfære og afspejle dine værdier, smag og tanker. Fremstil fantastiske billeder, kunstreproduktioner og tilføj et personligt præg til dit interiør!

Kunstreproduktion 

Reproduktion af kunst trykt på Canvas er stadig voksende, hvad enten det er reproduktion af en kendt maler, et dekorativt billede eller et ferieminde, og det er en populær måde at dekorere på.

Læs mere

FOTOPLAKATER 

Storformatprint og fotografier bruges stadig mere og mere som grafik, på facader eller på større områder med glas. Hvad enten formålet er en udstilling eller en permanent udsmykning, sikrer det rigtige materiale at det møder dine forventninger.

Læs mere

VÆGDEKORATIONER 

Vægdekoration er en fantastisk måde at vise dit design på en væg. En serie af nyudviklede produkter til lobbyer, køkken, soveværelse og stue, kontor og bad. Enkelt at bruge, selvklæbende tapet og tekstil der giver dig mulighed for at designe din egen atmosfære.

Læs mere
paperman