Anvendelse Visuel kommunikation

 • Butiksreklame 

  Udviklingen indenfor markedsføring i butikker som et strategisk reklamemedie, indgår idag i det samlede marketingudbud. Vi tilbyder et stort sortiment af materialer til bannere, skilte og salgsdisplays.

  Læs mere
 • Messestande 

  Vi tilbyder en lang række materialer til produktion af displays, bannere og skilte til messer. Vi har et stort sortiment af miljøvenlige og brandklassificerede materialer.

  Læs mere
 • Udendørsreklame 

  Vores omfattende sortiment til udendørsreklame omfatter produkter til storformatprint  f.eks. til indpakning af stilladser, billboards, vinduesreklame og skilte.

  Læs mere
 • Interiørdesign og kunst

  Tegninger, maling og fotografier er en måde at udtrykke sig på kreativt og med storformatprint er der blevet endnu flere muligheder. Antalis tilbyder et stort sortiment af papirkvaliteter til plakatkunst og indendørs dekoration.

  Læs mere
 • Salgsfremmende  reklame

  Stærk, let og fleksibel, vores sortiment tilbyder sikre, moderne og miljøvenlige måder at sikre at dine prodykter fremstår attraktive i butikker og netstores.Vi er eksperter i at kombinere design med tekniske muligheder til tryk og konvertering så du får den bedst mulige løsning til netop dit produkt.

  Læs mere