Anvendelse kontorpapir

 
 • Print  og kopi til internt brug

  Til hverdagens print- og kopiopgaver, er økonomi og driftssikkerhed de vigtigste faktorer når du skal vælge kontorpapir. Og hvad der er vigtigere - leveret med den bedste service!
   

  Læs mere
 • Farveprint 

  Jeres farveprinter eller kopimaskine fortjener det bedste papir til grafiske opgaver eller farveprint.
  Få det bedste ud af jeres printer til jeres præsentationer og dokumenter, ved at vælge det rette papir.

  Læs mere
 • Digitalpapir 

  Leder du efter papir der er fremstillet til at give de bedste trykresultater i farvelaser - og inkjetmaskiner? Vi har papir i topklasse!

  Læs mere
 • Brevpapir 

  Opbygningen af en klar mærkeidentitet får en succesrig virksomhed til at blomstre, og firmaets brevpapir er en vigtig del af hele virksomhedens mærkevarestrategi. Ønsker I det elegante, det klassiske eller det moderne, finder I det papir, der gør jer bemærket.

  Læs mere
 • Postrummet 

  Skal den være kreativ, beskyttende eller enkel, kulørt eller hvid, specifik eller opfylde mange funktioner - i vores store sortiment har vi den rette konvolut til jer.

  Læs mere
 • Selvklæbende  og etiketter

  En etiket kan være et mærke, tegn, stempel, sticker, segl, billet eller omslag. Den kan være vedhæftet, tiltrykt, foliepræget eller præget på et produkt eller dets emballage.  Imidlertid er der forskellige krav til etiketter afhængigt af, hvem, der mærker varen. Se vore selvklæbende brands. Du vil blive overrasket over det komplette sortiment, der giver løsningermuligheder til alle dine tekniske krav.

  Læs mere
 • Rengøring 

  Kunne du tænke dig at arbejde på det reneste og sikreste kontor?
  Her kan Antalis også hjælpe - med vores komplette sortiment af produkter og dispensere til køkken og toilet.

  Læs mere