Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Anvendelse Kontorpapir

Catalog_ContentPage_259x194.jpg

Farveprint 

Har I investeret i en stor farvelaser- eller inkjet printer?
Og ønsker I at få den allerbedste trykkvalitet til jeres præsentationer eller dokumenter?

Hvis du skal trykke farvebilleder er papirvalget meget afgørende. Papiret gør en forskel på det trykte resultat, og især vil papir produceret med Colorlok teknologien, skille sig ud med langt bedre farve gengivelse.

 

 

Image Digicolor

ProductPush_Image-Digicolor_119x89.png

Image® Digicolor er det glatteste og hvideste papir i serien, designet til farvelaser på kontoret såvel som til kommercielle trykopgaver. Image® Digicolor er mærket med EU-blomsten og er FSC® certificeret.

Bestil

Xerox Colotech+ Silk Coated

colotech_RangeChoice_119x78.jpg

Xerox Colotech+ Silk Coated er et bestrøget papir, der giver fremragende resultater på digitale farveprintere og kopimaskiner. Xerox Colotech+ Silk Coated er FSC® -certificeret.

Bestil

4CC 

4CC_255x255-resize119x119.png

4CC er allroundpapiret til kontoret, specielt udvilket til digitaltryk og farvelaser. 4CC giver et fremragende trykresultat og utrolig jævn farvegengivelse.

Bestil

Xerox Colotech+

colotech_RangeChoice_119x78.jpg

Det førende sortiment indenfor digitale kulørte papirkvaliiteter. Fås både som bestrøget og ubestrøget, i en lang række formater og gramvægte.

Bestil

 

colorlock_119x119.jpgNu får du endnu bedre resultater med ColorLok.

ColorLok Teknologi er den nye standard for bedre trykkvalitet. ColorLok® papiret er designet med specielle tilsætningsstoffer, der giver kortere tørretid, mere levende farver og dybere sort sammenlignet med papir uden ColorLok ® teknologi. Disse tilsætningsstoffer reagerer kemisk med inkjet-blæk, hvilket medfører at blækket absorberes dybere ind i papiret, samtidig med at pigmentet stadig forbliver ved overfladen.

 

  •  Levende farver
  •  Dybere sort
  •  Hurtigere tørretider
paperman