Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Anvendelse Grafisk

Catalog_ContentPage_259x194.jpg

Kataloger 

Et katalog er jeres trykte udstillingsvindue

Jeres katalog er det dokument, der giver en komplet oversigt over hvad I sælger, ofte ved at kombinere attraktive billeder med tekst. Derfor er det væsentligt at finde det papir til omslag og sider, der fremhæver jeres billeder og samtidig er en nydelse at læse fra første til sidste side.  Kreativitet er også vigtig. Ved at anvende forskellige papirmedier i samme katalog kan man highlighte enkelte afsnit (nye produkter, tjenester, annoncer osv.).

Hvad skal du tænke på, når du vælger papir? Læs mere her

Ting der er værd at huske

      Din projekt strategi

  •  Format og form er andre faktorer som er vigtige; 8 sider, 32 sider etc.

 

      Valget af papir

 

      Valg af efterbehandling

 

      Levering

  •  Hvis du planlægger at postomdele din kalender er vægten og formatet vigtigt. Størrelse, tykkelse og vægt kan gøre en stor forskel i forhold til porto. Kartonkonvolutter findes i en række formater tilpasset til de fleste kalenderformater.
  •  Antalis leverer derudover et bredt udvalg af emballager som sikrer at din kalender når sikkert frem til slutbrugeren. Bølgepapkasser, Indpakningspapir, boblefolie. Se vores omfattende emballage sortiment.

 

      Miljøet

  •  Hvis miljøet er vigtigt for dig, tilbyder Antalis en lang række produkter som imødekommer krav om lav miljøpåvirkning
  •  Du kan sikre dig at dit papirvalg kommer fra bæredygtigt skovbrug, og samtidig sikrer du dig at papiret kommer fra en socialt ansvarlig produktion - fra træerne som er brugt til fremstilleng af cellulosen til trykkeriet
  • Anbefalede produkter Cocoon, Cyclus, Reprint Deluxe

Scandia 2000

Brands_Scandia_210x109.jpg

Scandia 2000 er et premium ubestrøget papir med 3 hvide nuancer, 13 gramvægte fra 80-440 g og et bredt konvolutsortiment.

Læs mere

Olin 

Logo_SubHome_Olin_210x109-2.png

Olin er en hel serie af premium offsetpapir. Findes i flere nuancer, gramvægte og overflader, der kan fuldende dit design. 

Læs mere

GalerieArt 

Brands_GalerieArt_210x109.jpg

GalerieArtTM er et af de bredeste sortimenter indenfor bestrøget papir med fire overflader og et stort udvalg af gramvægte og formater.

paperman