Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Anvendelse Grafisk

Letterhead-and-Corp-Com_ContentPage_259x194.jpg

Brevpapir  og kommunikation

Moderne elektronisk kommunikation har gjort det nemt at kommunikere, med mange fordele i et moderne liv. Men papir spiller fortsat en vital rolle som bærer af kommunikation, og er stadig det bedste medie til at levere dit budskab på en håndgribelig måde. Valget af det rette papir til opgaven kræver derfor overvejelser i forhold til budskabets vigtighed og modtageren. Hvis det er en 'intern' meddelelse eller blot 'til information', spiller prisen ofte en stor rolle. Imidlertid handler, ‘ekstern kommunikation’ om at gøre det rigtige førstehåndsindtryk samt vinde og bevare læserens opmærksomhed, og dertil kræves papirtyper, der kan gøre indtryk og udstråle autoritet.

Hvad skal du tænke på, når du vælger papir? Læs mere her

Scandia 2000

Brands_Scandia_210x109.jpg

Scandia 2000 er et premium ubestrøget papir med 3 hvide nuancer, 13 gramvægte fra 80-440 g og et bredt konvolutsortiment.

Læs mere

Olin 

Logo_SubHome_Olin_210x109-2.png

Olin er en hel serie af premium offsetpapir. Findes i flere nuancer, gramvægte og overflader, der kan fuldende dit design. 

Læs mere

Galerie Art

Brands_GalerieArt_210x109.jpg

GalerieArtTM er et af de bredeste sortimenter indenfor bestrøget papir med fire overflader og et stort udvalg af gramvægte og formater.

paperman