Anvendelse Grafisk

 
 • Brevpapir  og kommunikation

  Opbygningen af en klar virksomhedsprofil får en succesrig virksomhed til at blomstre, og firmaets brevpapir er et godt sted at signalere den rette profil. Ønsker I det elegante, det klassiske eller det moderne? I finder det papir, der kan jer bemærket i vores sortiment.. 

  Læs mere
 • Brochurer  og foldere

  En brochure eller en folder er en god mulighed for at fortælle detaljeret hvad jeres virksomhed kan levere. Den afspejler jeres brand. Vi tilbyder et sortiment af bestrøget og ubestrøget papir med fantastisk trykkvalitet, der kan booste jeres budskaber. 

  Læs mere
 • Årsberetninger 

  Årsberetningen siger meget om virksomheden. Høj trykkvalitet, grønt papir, kreative dokumenter eller papir der er digitalt kompatibelt til personalisering, matchende konvolutter: Vi har det hele!

  Læs mere
 • Kort og invitationer

  Invitationer til events og fester, julekort og kort til mærkedage.... mange måder at dele specielle hændelser med kunder, venner og familie gennem året. Metallics, translucents, prægede og kulørte. Du har en bred vifte af kreative muligheder til alle lejligheder.

  Læs mere
 • Emballage  og forsendelse

  For at sikre at dine tryksager når sin destination i god stand, tilbyder Antalis et bredt sortiment af emballage. Om du skal sende en bog, en kalender eller en hel palle findes løsningen i vores sortiment. 

  Læs mere
 • Omslag og mapper

  En rapport eller en præsentation - du efterlader et stærkt indtryk ved med et slidstærkt eller attraktive omslag. Og til organisering eller prioritering af dit eget arbejde, må du ikke glemme vores udvalg af produkter, der er udviklet specielt til mapper. Klare farver gør de forskellige aktiviteter nemme at skille ad. Forskellige materialer lader dig vælge det produkt, du foretrækker. 

  Læs mere
 • Fotoalbums 

  Fotoalbums er en af de tryksager som har oplevet størst fremgang, i det stærkt stigende digitale segment. Antalis har en lang række dedikerede produkter til digital produktion i sortimentet, som bestrøgede papirkvaliteter, kreative papirkvaliteter og specialiteter.

  Læs mere
 • Selvklæbende  og etiketter

  En etiket kan være et mærke, tegn, stempel, sticker, segl, billet eller omslag. Den kan være vedhæftet, tiltrykt, foliepræget eller præget på et produkt eller dets emballage.  Imidlertid er der forskellige krav til etiketter afhængigt af, hvem, der mærker varen. Se vore selvklæbende brands. Du vil blive overrasket over det komplette sortiment, der giver løsningermuligheder til alle dine tekniske krav.

  Læs mere
 • Foldere, notater og plakater

  Hvis du ønsker at maile information eller annoncere bredt, har vi en bred vifte af trykmaterialer til foldere, notater og plakater.

  Læs mere
 • Kalendere 

  365 dage .. så længe ser brugeren på din kalender. Sørg for, at det, man ser på hver eneste dag, er vores papirsortiment.

  Læs mere
 • Bøger  og kalendere

  Er du læseren eller skribenten? Det kan være svært at vælge det rette papir til en bog eller en kalender. Klik her for at se vores store udvalg. 

  Læs mere
 • Kataloger 

  Et katalog er dit trykte udstillingsvindue. Det er det dokument, der viser en komplet liste over, hvad I sælger, ofte ved at kombinere attraktive billeder med meget tekstindhold. Klik her for at se, vores mest relevante produktudvalg, der får jeres katalog til at udmærke sig! 

  Læs mere
 • Direct Mail

  Hvordan får jeg den bedste svarprocent på mine direct mail kampagner? Antalis kan hjælpe dig med løsningen, der starter med papir og konvolutter. 

  Læs mere
 • Magasiner  og nyhedsbreve

  Det papir og de konvolutter I vælger, giver et førstehåndsindtryk, der bliver bliver siddende. Indtrykket skal underbygge jeres budskab. Vi kan rådgive jer om, hvad der er bedst for jer.

  Læs mere