Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Strækfilm og plast

Masterline Lone og Per_760x173.jpg

Fiksér dit gods på pallen med strækfilm og plast

Uanset om du leder efter strækfilm til maskiner, strækfilm til manuel omvikling (håndstrækfilm), krympefilm, folie, strækbånd eller topark, finder du det hele i webshoppen. Hovedformålet med strækfilm og plast er at omslutte, fiksere og beskytte dine produkter, men der findes lige så mange typer af produkter og kvaliteter, som der findes pakkebehov.

Vælg den rette type plast og undgå overforbrug

Overforbrug af strækfilm og plast skyldes ofte, at sammensætningen er forkert i forhold til de forskellige pakkeopgaver, der reelt er i virksomheden. For eksempel skal en tynd strækfolie vikles mange gange rundt om en tung palle for at stabilisere den, i modsætning til en kraftig strækfolie. Det er derfor vigtigt, at du får valgt de rette kvaliteter fra starten.

Få vejledning til dit valg af strækfilm og plast

Hos Antalis finder du kvalificeret emballagerådgivning inden for alle områder – også strækfilm og plast, hvor vores team af produktspecialister sikrer dig, at du vælge den rette type og kvalitet. Kontakt os på tlf: +45 72 100 102 eller justask@antalis.dk, og bed om at tale med en plastspecialist.

Gå til produkter

 

paperman