Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Rustbeskyttelse 

VCI: Emballage, der modvirker rust

Der findes flere metoder til at beskytte dine produkter mod rust under opbevaring og transport. Her i shoppen finder du en række emballager, som er fremstillet efter den mest effektive metode – VCI (Volatile Corrosion Inhibitors). VCI-stoffer danner en fugtafvisende beskyttende barriere, så der ikke sker en reaktion mellem metal og fugt. Rust kan gøre stor skade på metalkomponenter, men ved at bruge VCI, som er en særlig form for rustbeskyttende emballage, kan du forhindre rustdannelse.

Find den VCI emballage, der passer til dit behov

VCI-emballage kommer i mange varianter. I sortimentet finder du derfor både poser, folie, kraftpapir og film – alle med fugt- og rustbeskyttende effekt. Det bedste valg af produkt, afhænger af dit behov: Kraftpapir giver en pålidelig rustbeskyttelse til blandt andet stål, jern og støbejern, mens folie lamineret med aluminium er udviklet til at beskytte mod rust og klimastress under søtransport og forsendelse til tropisk klima.

Har du brug for produktvejledning til VCI?

Spørg vores emballageeksperter om råd, når I skal vælge. Kundeservice vejleder dig gerne omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for rustbeskyttende VCI produkter. Kontakt os på 72 100 102 eller justask@antalis.dk

Gå til produkter
 

rustbeskyttelse_760x177.png

paperman