Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Produktbeskyttelse 

7 - produktbeskyttelse_760x176.jpg

Få dine produkter sikkert frem

Sårbare produkter har brug for produktbeskyttelse for at beskytte dem mod slag, rystelser, stød og vibrationer under transporten. I webshoppen finder du et stort udvalg af beskyttelse og støddæmpning, alle med forskellige anvendelsesmuligheder og fordele.

Produktbeskyttelse til mindre pakkebehov

I webshoppen finder du alt fra boblefolie, beskyttelsesnet, kantbeskyttere og bølgepap til integrerbare systemer som FillAir luftpudesystemer og PadPak papirsystemer.
Til mindre standardbehov er løst stjernefyld eller boblefolie et godt valg, da de giver hurtig kassefyldning. Den lave vægt betyder samtidigt, at du kan spare på dine forsendelsesomkostninger.

Bølgepap i ruller og ark fungerer også godt som all-round produktbeskyttelse, da det både kan bruges til udfyldning af emballager, indpakning af produkter og til mellemlægsark. Bølgepap i ruller og ark er brugervenlig, billigt og miljøvenligt.

Produktbeskyttelse til større pakkebehov

Til større pakkebehov og halv- eller fuldautomatiske operationer, vil FillAir luftpudesystemer eller PadPak papirsystemer være et godt valg. Systemerne kan integreres i din eksisterende løsning, og giver samtidigt perfekt beskyttelse mod stød, rystelser og slag. Udover at være nemme og hurtige at bruge, har begge systemer samtidigt lave vedligeholdelsesomkostninger.

Gå til produkter

 

paperman