Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Postemballage 

Stort udvalg og hurtig levering af postemballage

Det ideelle sortiment til dit postrum eller dit pakkebord kan du finde her. Uanset om du leder efter boblekuverter, postæsker, etiketter eller konvolutter kan du finde det hele i webshoppen. Produkterne er nemme og hurtige at anvende, og giver samtidig optimal beskyttelse af dine produkter hele vejen fra forsendelse til modtagelse.

Brug din forsendelsesemballage til at brande din virksomhed

Arbejder du med webshops, ved du selvfølgelig at kombinationen af produktudvalg, pris og hurtig og problemfri levering giver glade og tilfredse kunder - og her spiller emballagen en stor rolle.  Derfor tilbyder vi naturligvis også, at du kan få nærmest alle former for postforsendelsesemballager med logotryk. Få overblikket over de forskellige muligheder for emballage med tryk lige her.

Få specialudviklet din egen postemballage

Din postemballage er et vigtigt touchpoint ud mod dine kunder, og sender dem et stærkt signal omkring dine produkter og din virksomhed. Derfor er emballagen også et oplagt sted at brande din virksomhed, og dette kan du blandt andet gøre ved at overraske din kunder med en unik emballage. Vores emballagedesignere Design Center er klar til at hjælpe dig med at designe og konstruere lige netop den emballageløsning, der skal skille din virksomhed ud fra de andre.

Gå til produkter

Postemballage_760x175.jpg

paperman