Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Poser og sække

Poser_760x177.jpg

Poser og sække til din virksomhed

I det store udvalg af poser og sække finder du både papirsække, plastsække, PE-poser, lynlåsposer og meget mere. Poser og sække findes i adskillige størrelser og kvaliteter, og bruges til opbevaring og beskyttelse af dine produkter – eller som affaldssække, som du kan få i både brunt genbrugspapir eller som den traditionelle, sorte affaldssæk. Derudover vælger du selvfølgelig selv, hvilken form for poselukning, du vil have, med tape, snor eller noget helt andet.

Markedsfør dit brand på poser og sække

Poser og sække kan ligesom de fleste andre emballageprodukter fås både med og uden profiltryk og logo. Tryk på poser er en effektiv og praktisk mulighed for markedsføring, og gennem os kan du få leveret dine helt egne plastposer med logo, slogan eller eventuelle tilbud påtrykt i høj kvalitet.

Find plastposer til industri, logistik eller forsendelse hos Antalis

Mange af de poser vi leverer til vores kunder, bruges til forskellige formål i produktionen, logistikken og til forsendelse af produkter. Derfor finder du poser og sække til mange forskellige formål, blandt andet poser godkendt til direkte fødevarekontakt, til affaldssortiering, til opbevaring og forsendelse af elektronik, IT udstyr, og mindre komponenter og ESD-poser, som beskytter dine produkter mod statisk elektricitet.

Poser og sække med tryk

Vi står klar til at hjælpe og kan rådgive dig gennem hele designprocessen, så du får dit budskab frem på den ønskede måde. Se de mange muligheder for at få udviklet din egen emballage med tryk her.

Gå til produkter
 

paperman