Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Officepapir 

17 - officepapir_760x178.jpg

Udskriv og kopier med flot resultat – hver gang

Til hverdagens print- og kopiopgaver, er økonomi og driftssikkerhed de vigtigste faktorer. Det kontorpapir, du vælger, skal gøre de daglige udskrivnings- og kopieringsopgaver helt problemfri. Derfor har vi sammensat et papirsortiment, der er mest økonomisk og passer til jeres udstyr.

Papirkvaliteter til alle kontorets dokumenter

Hos os får du papirkvaliteter du kan anvende til alle kontorets print, med det bedste resultat hver gang. I sortimentet finder du papir, som er velegnet til både interne og eksterne dokumenter. Du finder blandt andet brevpapir, kopipapir, kulørt papir og karton, konvolutter og foldere i et utal af kvaliteter og varianter. 

Lad jeres valg af papir skille jer ud

Dit valg af papir og konvolutter er vigtigt, specielt hvis du laver eksterne dokumenter eller udsendelser. Brug papiret til at kommunikere din holdning til miljø og CSR, glæd dine kunder med en uventet og kreativ papirløsning eller imponer med materialer i imponerende farvekvaliteter. Til hvert af disse formål har vi farverige, grønne eller eksklusive papirkvaliteter og konvolutter, som signalerer det rette budskab.

Har du brug for papir rådgivning

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på 72 100 102 eller justask@antalis.dk. Antalis er Europas førende leverandør af finpapir og kontorpapir, så hos os er du sikker på at få kvalificeret vejledning og rådgivning omkring dit papirvalg. 

Gå til produkter

 

paperman