Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Maskiner og værktøj

13 - maskiner og værktøj_760x177.jpg

Maskiner og værktøj til omsnøring

Leder du efter maskiner og værktøj til, forsegling, pallefiksering og bundtning af dine produkter? Her finder du et stort udvalg af maskiner og omsnøring til både større og mindre pakkebehov. Leder du efter strækfilmmaskiner, pakkebordssystemer eller tapedispensere til pakketape, finder du det her i webshoppen. 

Masterline pakkemaskiner – driftsikre all-round pakkemaskiner 

Vores egen serie af pakkemaskiner og forbrugsartikler, Masterline, er kendetegnet ved høj kvalitet. Alle maskiner i serien er prisvenlige, professionelle, nemme at installere og bruge. I serien finder du ligeledes et bredt udvalg af et bredt udvalg af tape, strækfilm, strapbånd og andre forbrugsvarer.

Undgå overforbrug – få besøg fra en specialist, før du vælger!

Du opnår bedre udnyttelse af din tid og dine ressourcer ved at bruge de rette maskiner, værktøj og udstyr. Der er dog flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til at vælge de rette maskiner og værktøjer til din virksomhed. Derfor kan du altid booke en produktspecialist, som kan hjælpe dig med at afdække dit behov og sørge for at du får den rette kombination af maskiner og forbrugsvarer.

Spar tid, emballage – og få en forbedret ergonomi

I sortimentet finder du også et stort udvalg af pakkeborde og stole. Ved at indrette din pakkestation med ergonomiske underlag og stole, reducerer du risikoen for arbejdsskader, og du er samtidig sikker på at du har dine emballageprodukter lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Gå til produkter

 

paperman