Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Produkter og tjenester

Emballagebånd og -udstyr

emballagebånd og udstyr_760x177.jpg

Emballagebånd og –udstyr i stort udvalg

Emballagebånd bruges til at bundte og forsegle dine varer, så du får bedre godssikring. Emballagebånd fungerer også som tyverisikring. Her finder du et bredt sortiment af produkter inden for emballagebånd, hæfteklammer og diverse omsnøringsværktøjer til industrielt brug.

Let omsnøringen med emballagebånd og –udstyr

Hvad enten du har brug for strapbånd, PP-bånd, PET-bånd eller andre former for emballagebånd har vi et dybdegående udvalg og produktspecialister, som kan vejlede dig til den optimale emballageløsning. Leder du efter spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion, sidder vores specialister også klar til at hjælpe dig til at træffe det rette valg.

Få vejledning til at vælge det rette emballagebånd og -udstyr

Dit behov for emballagebånd afhænger af, om du hovedsageligt har brug for omsnøring af lette kolli, tungt gods eller specialvarer. Transporterer du lette varer, kan tekstilbånd eller polyesterbånd være tilstrækkeligt, mens det for vanskelige produkter kan være nødvendigt at bruge stålbånd.
Kundeservice vejleder dig gerne omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for de enkelte båndtyper og spændeværktøjer. Kontakt os på 72 100 102 eller justask@antalis.dk

Gå til produkter

 

paperman