Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

Papier de bureau premium

PREMIUM KONTORPAPIR

Image Impact (17 Produkter)

Image Impact er et alsidigt ubestrøget papir til alle digitale maskiner. Image Impact er helt kompatibelt til inkjet, laser samt offset. Suveræn hvidhed.

Pioneer (12 Produkter)

Papier de bureau premium - Pioneer

Pioneer er et premium kontorpapir. Kvaliteten er markedets hvideste kvalitet og indholdet af eukalyptus giver en god stivhed, bulk og opacitet. Hvidheden og den jævne overflade giver gode trykresultater i både sort/hvid og farver. Pioneer er velegnet til både laser-og inkjet tryk såvel som offset og digitaltryk. Pioneer er egnet til præsentationer, dokumenter og brevpapir hvor der blandes sort/hvid og farvetryk.

Data Copy (9 Produkter)

Office et Reprographie - Data Copy Everyday Printing

Data Copy har en høj hvidhed og glat overflade. Data Copy dækker alle virksomhedens behov for udskrifter i farve og sort-hvid i alle oplagsstørelser.

Image Business (8 Produkter)

Office and Reprography - Image Business

Hele kontorets universalpapir til hverdagsbrug. Velegnet til kopi og print i alle kontorets printere.

HP Premium (4 Produkter)

HP Logo

HP Premium: for fremtoning af høj kvalitet. Hvidere og lysere end almindeligt kontorpapir. Også tyngre og tykkere og med optimeret stivhed. Designet til overlegen præstation med blæk- og laserprintere. Ideel til præsentationer, tilbud og andre forretningsdokumenter, der kræver farve og en professionel fremtoníng.