Papier de bureau premium

PREMIUM KONTORPAPIR

Image Impact (17 Produkter)

Office et Reprographie - Image Impact

Image Impact er et alsidigt ubestrøget papir til alle digitale maskiner. Image Impact er kompatibelt med alle tørtoner maskiner samt offset. Kvaliteten er tilpasset til kopi og kontorlaser. Suveræn hvidhed.

Pioneer (12 Produkter)

Papier de bureau premium - Pioneer

Pioneer er idealt til alle kontorets udskrifter, både interne og eksterne. Den gode opacitet gør Pioneer til det bedste valg når det gælder dobbeltsidede udskrifter. Fungerer udemærket i både farve og sorthvid.

Data Copy (10 Produkter)

Office et Reprographie - Data Copy Everyday Printing

Data Copy har en høj hvidhed og glat overflade. Data Copy dækker alle virksomhedens behov for udskrifter i farve og sort-hvid i alle oplagsstørelser.

Image Business (8 Produkter)

Office and Reprography - Image Business

Image Business er et alsidigt papir til kopiering i inkjet og laser, i sorthvid og farver 80,90 og 100 gram i A4 og A3, med og uden huller. Image Business har EU-blomsten.

HP Premium (4 Produkter)

HP Logo

HP Premium: for fremtoning af høj kvalitet. Hvidere og lysere end almindeligt kontorpapir. Også tyngre og tykkere og med optimeret stivhed. Designet til overlegen præstation med blæk- og laserprintere. Ideel til præsentationer, tilbud og andre forretningsdokumenter, der kræver farve og en professionel fremtoníng.