Bemærk: Information i forhold til Coronavirus (COVID-19). Hold dig opdateret under "Nyheder".

ALLE PRODUKTER

INTERIØR DESIGN FOLIE

Coala Interior Film - selvklæbende film til interiør dekoration, som hurtigt og enkelt gør det muligt at forandre et rum. Stort udvalg af farver, mønstre og farver.

Wood (290 Produkter)

Træ er et naturligt og tidløst materiale, som har en funktion i ethvert interiørprojekt. Serien er inspireret af kendte (og mindre kendte) træsorter, som alle skaber en følelse af dæmpet naturlighed.

Brands & Produkter

Fabric (42 Produkter)

Interiørtekstiler som gør rummet varmt, moderne og stilfuldt på samme tid. Vælg mellem et bredt udvalg af overflader og farver til at skabe unikke udtryk og give en fornemmelse af luksus.

Brands & Produkter

Leather (18 Produkter)

Interiørfilm med læderoverflade giver rummet et klassisk og raffineret udtryk. Mange dæmpede overflader, som skaber unik stemning.

Brands & Produkter

Marble (20 Produkter)

Interiørfilm med marmoroverflade gør det muligt at genskabe klassisk luksus i en mængde af varianter. Et anvendeligt udtryk, som fungerer fint alene, men også som detaljer som del af et større dekorationsprojekt.

Brands & Produkter

Metallic (41 Produkter)

Interiørfilm med metaloverflade, som muliggør både det rustikke og det moderne. En anvendelig folie, som er populær til totaldekoration, men også flittigt brugt til detaljedekoration til for eksempel møbler.

Brands & Produkter
paperman