THE PAPER LAB

Et kreativt frirum for dig og dine kunder

paperlab_resize_resize.JPG

I vores inspirerende miljø i Valby, har vi skabt The Paper Lab hvor man kan finde inspiration, fordybelse og få rådgivning fra vores dygtige papirkonsulenter. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

DIGIGREEN 

100% Digitalt
100% Miljøvenligt

Digigreen_Bckg_Home_119x116.png

Digigreen er et sortiment af bestrøget papir i topklasse fremstillet til digitaltryk. Fås i både Gloss og Silk. Nu med ny præcis skæring og forbedret emballage!

Læs mere

CONQUEROR BOGEN

Få dit eget eksemplar!

conqueror book

Bogen om Conqueror viser en en rig kulturarv og en lang tradition af papirfremstilling. Udforsk det brede sortiment af nuancer, strukturer og vandmærker i et begrænset oplag.

Bestil her

Årets SCANDIA PLAKAT

træatlas.png

Årets plakat er med temaet Træer. Trykt på Scandia 2000, ubestøget premiumpapir siden 1693. Få dit eget eksemplar til kontoret, butikken eller sommerhuset - kontakt din Antalis sælger eller kig forbi The Paper Lab!

Bestil her

Antalis CSR rapport

Vores engagement i bæredygtighed.

csr-report_163x113.jpg

Som Europas førende distributør af kommunikationsmateriale er vi i Antalis forpligtet til, at tage hensyn til både økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Denne CSR rapport (Corporate Social Responsibility Report) er en del af vores løfte om, at blive ved med at arbejde for at mindske miljøpåvirkningen af vores produkter og virksomhed, at forbedre vores medarbejderes trivsel, samt at drive vores virksomhed på en ansvarlig måde i alt hvad vi gør.

 

Læs vores CSR rapport her

SIDSTE NYT

  • 24.11.2016

    Informationsbrev - Fusion af Antalis A/S

    Er du kunde hos Antalis kan du i vedhæftede informationsbrev finde en række praktiske oplysninger om fusionen af Antalis...

  • 28.10.2016

    Antalis vil præge udviklingen

    Antalis og Antalis CC&CO fusionerer den 28. oktober 2016 sine aktiviteter i et nyt samlet selskab under koncernens hoved...

Læs alle nyheder
Skriv artikelnummer her

DIREKTE  TIL...

NYHEDSBREV?  

visuel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få sidste nyt leveret direkte til din indbakke!

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

ICC  Profiler

Skovcertificeringer  

visuel

Vi sælger certificerede produkter

KONTROLRAPPORT  

visuel

Her kan du læse vores fødevarerkontrolrapport!

 

visuel