Ny Edixion Prøvebog

Bestil dit eksemplar nu!

Edixion_push.png

Edixion tilbyder et komplet sortiment af offset og pre-print kvaliteter med høj hvidhed.
Nu er de
n nye prøvebog kommet, hvor du kan se de mange forskellige muligheder med Edixion.

Bestil her

Conqueror 
Bogen

Få dit eget eksemplar!

conq_book_139x119.jpg

Bogen om Conqueror viser en kollektion med en rig kulturarv og en lang tradition af papirfremstilling. Du får mulighed for at udforske det brede sortiment af forskellige nuancer, gramvægte, strukturer, vandmærker og formater i dette begrænsede oplag af Conqueror bogen.

 

 

Bestil her

Xerox Colotech+

Levende og smukke farver

Colotech+product-push_119x119.jpg

Det førende sortiment indenfor digitale kulørte papirkvaliiteter. Fås både som bestrøget og ubestrøget, i en lang række formater og gramvægte.

Læs mere

The Paper Lab

Et kreativt frirum for dig og dine kunder

paperlab_resize_resize.JPG

I vores inspirerende miljø i Valby, har vi valgt at åbne dørene for alle kreative og nysgerrige. Vi har skabt The Paper Lab hvor man kan finde inspiration, fordybelse og få rådgivning fra vores dygtige papirkonsulenter. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

VORES ANSVAR

"Interessen har udvidet sig fra miljøvenlige produkter til Corporate Social Responsibility – virksomhedens sociale ansvar"

CountryHome_156x93.jpg

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra vores produkter, men også vores egne og vores leverandørers miljøpåvirkning ved hjælp af systemer som EMAS og ISO 14001. Vi udvider vores eksisterende sortiment med miljøvenlige og genbrugsprodukter til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har sporbarhedscertificering for både FSC® og PEFC.

Læs mere

SIDSTE  NYT

  • 16.06.2015

    Antalis opkøber Data Copy brandet

    16. juni 2015   PRESSEMEDDELELSE Antalis opkøber Data Copy brandet fra Metsä Board Antalis, Europas førende distributør ...

  • 01.06.2015

    Antalis køber PaperlinX Scandinavia

    1. juni 2015 PRESSEMEDDELELSE Antalis køber PaperlinX i Danmark   Antalis International har købt PaperlinX Scandinavia. ...

Læs alle nyheder

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis er medlem af Print Power, en Europæisk organisation med ambitionen om at løfte det trykte budskabs rolle i den digitale verden. Organisationen består af en række forskellige virksomheder, der repræsenterer hele den grafiske værdikæde - produktion, distribution, tryk, indhold og levering.

Læs mere
Skriv artikelnummer her

DIREKTE  TIL...

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

Skovcertificeringer  

visuel

Vi sælger certificerede produkter

KONTROLRAPPORT  

visuel

Her kan du læse vores fødevarerkontrolrapport!

 

visuel

KONTAKT OS

Behøver du hjælp?


Via e-mail:

KONTAKT OSRing til salg på 3688 0088