Ny Edixion Prøvebog

Bestil dit eksemplar nu!

Edixion_push.png

Edixion tilbyder et komplet sortiment af offset og pre-print kvaliteter med høj hvidhed.
Nu er de
n nye prøvebog kommet, hvor du kan se de mange forskellige muligheder med Edixion.

Bestil her

Conqueror 
Bogen

Få dit eget eksemplar!

conq_book_139x119.jpg

Bogen om Conqueror viser en kollektion med en rig kulturarv og en lang tradition af papirfremstilling. Du får mulighed for at udforske det brede sortiment af forskellige nuancer, gramvægte, strukturer, vandmærker og formater i dette begrænsede oplag af Conqueror bogen.

 

 

Bestil her

Xerox Colotech+

Levende og smukke farver

Colotech+product-push_119x119.jpg

Det førende sortiment indenfor digitale kulørte papirkvaliiteter. Fås både som bestrøget og ubestrøget, i en lang række formater og gramvægte.

Læs mere

The Paper Lab

Et kreativt frirum for dig og dine kunder

paperlab_resize_resize.JPG

I vores inspirerende miljø i Valby, har vi valgt at åbne dørene for alle kreative og nysgerrige. Vi har skabt The Paper Lab hvor man kan finde inspiration, fordybelse og få rådgivning fra vores dygtige papirkonsulenter. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

Drupa 2016

Besøg Antalis på Drupa 2016 Hal 8-B!

Drupa 2016

Antalis, Europas førende papirleverandør, vil være til stede på Drupa messen fra 31. maj til 10. juni i Düsseldorf, hvor alle de største aktører inden for digitalprint vil vise deres bud på fremtidens teknologier og printmedier. Lokale Antalis repræsentanter vil løbende være til stede på messen for at tale om hvordan papirbranchen konstant udvikler sig for at forbedre både kørbarhed, overfladekvalitet og tonervedhæftning, men også hvordan investeringer i nye digitale teknologier og printmedier forbedrer ydeevnen uden at gå på kompromis med miljøet.

Læs mere

Antalis CSR rapport

Vores engagement i bæredygtighed.

csr-report_163x113.jpg

Som Europas førende distributør af kommunikationsmateriale er vi i Antalis forpligtet til, at tage hensyn til både økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Denne CSR rapport (Corporate Social Responsibility Report) er en del af vores løfte om, at blive ved med at arbejde for at mindske miljøpåvirkningen af vores produkter og virksomhed, at forbedre vores medarbejderes trivsel, samt at drive vores virksomhed på en ansvarlig måde i alt hvad vi gør.

 

Læs vores CSR rapport her

SIDSTE NYT

  • 04.04.2016

    Besøg Antalis på Architects @ Work!

    Antalis præsenterer nyt sortiment på ARCHITECT@WORK i København Med det helt nye sortiment af innovative vægtapeter, Coa...

  • 04.04.2016

    Besøg Antalis på Drupa 2016 Hal 8-B!

    Besøg Antalis på Drupa 2016 Hal 8-B! Antalis, Europas førende papirleverandør, vil være til stede på Drupa messen fra 31...

Læs alle nyheder
Skriv artikelnummer her

ICC  Profiler

Skovcertificeringer  

visuel

Vi sælger certificerede produkter

KONTROLRAPPORT  

visuel

Her kan du læse vores fødevarerkontrolrapport!

DIREKTE  TIL...

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

 

visuel

KONTAKT OS

Behøver du hjælp?


Via e-mail:

KONTAKT OSRing til salg på 3688 0088