Ny Edixion Prøvebog

Bestil dit eksemplar nu!

Edixion_push.png

Edixion tilbyder et komplet sortiment af offset og pre-print kvaliteter med høj hvidhed.
Nu er de
n nye prøvebog kommet, hvor du kan se de mange forskellige muligheder med Edixion.

Bestil her

Conqueror 
Bogen

Få dit eget eksemplar!

conq_book_139x119.jpg

Bogen om Conqueror viser en kollektion med en rig kulturarv og en lang tradition af papirfremstilling. Du får mulighed for at udforske det brede sortiment af forskellige nuancer, gramvægte, strukturer, vandmærker og formater i dette begrænsede oplag af Conqueror bogen.

 

 

Bestil her

Xerox Colotech+

Levende og smukke farver

Colotech+product-push_119x119.jpg

Det førende sortiment indenfor digitale kulørte papirkvaliiteter. Fås både som bestrøget og ubestrøget, i en lang række formater og gramvægte.

Læs mere

The Paper Lab

Et kreativt frirum for dig og dine kunder

paperlab_resize_resize.JPG

I vores inspirerende miljø i Valby, har vi valgt at åbne dørene for alle kreative og nysgerrige. Vi har skabt The Paper Lab hvor man kan finde inspiration, fordybelse og få rådgivning fra vores dygtige papirkonsulenter. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

VORES ANSVAR

"Interessen har udvidet sig fra miljøvenlige produkter til Corporate Social Responsibility – virksomhedens sociale ansvar"

CountryHome_156x93.jpg

Antalis gruppen minimerer ikke bare miljøpåvirkningen fra vores produkter, men også vores egne og vores leverandørers miljøpåvirkning ved hjælp af systemer som EMAS og ISO 14001. Vi udvider vores eksisterende sortiment med miljøvenlige og genbrugsprodukter til flere anvendelser. Det stopper ikke her, flere Antalis grossister har sporbarhedscertificering for både FSC® og PEFC.

Læs mere

SIDSTE  NYT

  • 20.07.2015

    Varsling af prisstigninger pr. 1. september 2015

    Varsling af prisstigninger pr. 1. september 2015   Vi har de seneste uger modtaget prisstigningsvarsler fra vores levera...

  • 16.06.2015

    Antalis opkøber Data Copy brandet

    16. juni 2015   PRESSEMEDDELELSE Antalis opkøber Data Copy brandet fra Metsä Board Antalis, Europas førende distributør ...

Læs alle nyheder

Antalis CSR-rapport

 
  csr-report_163x113.jpg  
 

Vores engagement i bæredygtighed.
Som Europas førende distributør af kommunikationsmateriale er vi i Antalis forpligtet til, at tage hensyn til både økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Denne CSR rapport (Corporate Social Responsibility Report) er en del af vores løfte om, at blive ved med at arbejde for at mindske miljøpåvirkningen af vores produkter og virksomhed, at forbedre vores medarbejderes trivsel, samt at drive vores virksomhed på en ansvarlig måde i alt hvad vi gør.

Her kan du læse vores CSR-rapport.

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis er medlem af Print Power, en Europæisk organisation med ambitionen om at løfte det trykte budskabs rolle i den digitale verden. Organisationen består af en række forskellige virksomheder, der repræsenterer hele den grafiske værdikæde - produktion, distribution, tryk, indhold og levering.

Læs mere
Skriv artikelnummer her

DIREKTE  TIL...

KATALOGER  

visuel

Se vores prisliste og kataloger

Skovcertificeringer  

visuel

Vi sælger certificerede produkter

KONTROLRAPPORT  

visuel

Her kan du læse vores fødevarerkontrolrapport!

 

visuel

KONTAKT OS

Behøver du hjælp?


Via e-mail:

KONTAKT OSRing til salg på 3688 0088