Privatlivspolitik

Antalis.dk  og personoplysninger (privatlivspolitik)

Vi er forpligtet til at beskytte besøgende på vores hjemmesides personlige oplysninger; følgende redegør for hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

(1) Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personlige oplysninger:

  1. Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af hjemmesiden (inklusiv din IP-adresse, geografiske placering, browser type og version, operative system, henvisningskilde, længde af besøg, side visninger og navigation på hjemmesiden.)
  2. Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem Antalis og dig på eller i forbindelse med denne hjemmeside.
  3. Oplysninger, du giver med henblik på at registrere dig hos os.
  4. Oplysninger, du giver med henblik på at tilmelde dig services på hjemmesiden, e-mails og nyhedsbreve.
  5. Alle andre oplysninger som du vælger at sende til os;

 

(2) Cookies

En cookie består af oplysninger, der sendes fra en webserver til en webbrowser, og lagres af browseren. Oplysninger sendes derefter tilbage til serveren hver gang browseren anmoder om en side fra serveren. Dette gør det muligt for webserveren at identificere og spore webbrowseren.

Vi kan bruge både “session” cookies og ”vedvarende” cookies på hjemmesiden. Vi vil bruge ”session” cookies til: at følge din navigation på hjemmesiden.

“Session” cookies vil blive slettet fra din computer når du lukker din browser. ”Vedvarende” cookies vil forblive gemt på din computer indtil de slettes, eller indtil de når en bestemt udløbsdato. 

Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics genererer statistikker og andre oplysninger om brugen af denne hjemmeside ved hjælp af cookies der lagres på den besøgendes computer. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside bruges til at lave rapporter omkring brugen af hjemmesiden. Google vil opbevare disse oplysninger. Googles persondatapolitik kan læses på:http://www.google.com/privacypolicy.html.

De fleste browsere giver dig muligheden for at afvise alle cookies, mens andre browsere giver dig mulighed for kun at afvise tredjeparts cookies. For eksempel, kan du i Internet Explorer afvise alle cookies ved at klikke på ”Funktioner”, ”Internet indstillinger”, ”Privatliv”, og vælge ”Bloker alle cookies”. Dog vil blokering af alle cookies have en negativ indflydelse på brugervenligheden på mange hjemmesider.

(3) Personlige oplysninger

Personlige informationer sendt til os via denne hjemmeside vil blive brugt til de formål angivet i denne persondatapolitik eller på relevante steder på hjemmesiden.

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til:

  1. Administration af hjemmesiden;
  2. Forbedring af din oplevelse ved at tilpasse hjemmesiden;
  3. At muliggøre brugen af de tjenester, der er tilgængelige på hjemmesiden;
  4. At sende dig generel (ikke marketing) kommerciel information;
  5. At sende dig de e-mails du har tilmeldt dig;
  6. At sende dig vores nyhedsbrev og andet markedsføringsmateriale vedrørende vores virksomhed eller udvalgte tredjepartsvirksomheder som vi tror, kan være interessante for dig med posten, eller hvis du har tilmeldte dig, per e-mail eller lignende (du kan til enhver tid afmelde dig ved at kontakte os);
  7. At give tredjepart statistikker på vores besøgende, men denne information vil ikke blive brugt til at identificere en enkelt bruger;
  8. At besvare de spørgsmål og klager der opstår i forbindelse med hjemmesiden;

 

Når du indtaster personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, vil vi offentliggøre og anvende disse oplysninger i overensstemmelse med de tilladelser du har givet os.

Vi vil ikke uden dit udtrykkelige samtykke give dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direct marketing.

(4) Oplysningspligt

Vi kan videregive oplysninger om dig til vores medarbejdere, funktionærer, leverandører eller underleverandører for så vidt af rimelig nødvendighed til de formål fastsat i denne fortrolighedspolitik.

Derudover, kan vi videregive dine personlige oplysninger i følgende tilfælde:

  1. I det omfang, som vi er forpligtet til ved lov;
  2. I forbindelse med en eventuel retssag eller fremtidige retssager;
  3. Med henblik på at fastslå, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at videregive oplysninger med henblik på at forebygge svig og reducere kreditrisiko);
  4. Til køberen (eller den potentielle køber) af enhver service eller aktiv som vi sælger (eller påtænker os at sælge) ; og
  5. Til enhver som vi med rimelighed mener, vil anvende de personlige oplysninger i en retssag eller i forhold til anden relevant myndighed, hvor der i vores rimelige opfattelse vil være en forpligtelse til offentliggørelse af disse personlige oplysninger.


Bortset fra bestemmelserne i denne persondatapolitik, vil vi ikke videregive dine oplysninger til tredjepart.

(5) Internationale dataoverførsler

De oplysninger som vi indsamler, kan blive gemt og behandles i og overføres mellem de lande vi opererer i, således at overholdelse af denne persondatapolitik er mulig.

De personlige data som du oplyser, kan blive overført til lande, der ikke har databeskyttelseslove der svarer til dem, gældende i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Derudover, vil de personlige oplysninger du indsender til offentliggørelse på hjemmesiden, blive offentliggjort på internettet og kan være tilgængelige via internettet i hele verden. Vi kan ikke forhindre andres brug eller misbrug af disse oplysninger.

Du accepterer udtrykkeligt sådanne overførsler af personlige oplysninger.

(6) Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi vil tage de væsentlige tekniske og organisatoriske forholdsregler for at forhindre tab, misbrug eller forfalskning af dine personlige oplysninger.

Vi vil gemme alle de personlige oplysninger som du oplyser, på vores sikrede (password-og firewall-sikrede) servere.

Dog, er dataoverførsler over internettet i sagens natur usikre, og vi kan derfor ikke garantere datasikkerheden for data der sendes over internettet.

(7) Ændringer

Vi kan til hver en tid opdatere vores persondatapolitik. Eventuelle ændringer vil blive uploadet til vores hjemmeside. Du bør af og til tjekke denne side for at sikre at du er tilfreds med disse ændringer.

(8) Dine rettigheder

Du har ret til at få udleveret alle personlige oplysninger vi har om dig. Udlevering af sådanne oplysninger kræver:

  1. betaling af gebyr; og
  2. fremvisning af gyldigt billede ID (til dette formål, vil vi normalt acceptere en kopi af dit pas bekræftet af en advokat eller bank, samt en original kopi af en elregning der viser din nuværende adresse)  

Vi kan tilbageholde sådanne personlige oplysninger i det omfang loven tillader.  

Du kan til enhver tid frabede dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til e-mails med markedsføringsmateriale. Du vil på forhånd blive afkrævet dit samtykke til brugen af dine personlige oplysninger i markedsføring øjemed, og du har altid muligheden for at fravælge dette igen. 

(9) Videregivelse til tredje part

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for persondatapolitikken hos tredjeparts hjemmesider.

(10) Opdatering af oplysninger

Kontakt os endelig, hvis nogle af de informationer vi har om dig skal opdateres eller rettes.

 

(11) Kontakt Antalis

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på +45 3688 0088 eller skriv til info@antalis.dk