Antalis 100 år

 Vind en gratis makuleringsmaskine fra Fellowes

Hurra! i 2018 fylder vi 100 år, og det vil vi gerne fejre! I samarbejde med Fellowes udlover vi derfor en gratis makuleringsmaskine. Måske er du den heldige vinder? Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på et simpelt spørgsmål om den nye persondatalovgivning, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en Fellowes makuleringsmaskine model 73Ci til en værdi af 1.910 DKK (se produktdetaljer HER). PS: Har du ikke læst vores jubilæumshistorie, "den fremsynede 100 årige" endnu, kan du finde den lige HER.

Bliv klar til den nye GDPR lov med Antalis og Fellowes

Den nye persondatalov, som træder i kraft i EU til maj, kræver, at du destruere dokumenter med personlige oplysninger, når du ikke længere bruger dem. Her er en makuleringsmaskine lige det, du har brug for! Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal anskaffe dig en makuleringsmaskine? og hvilken du skal vælge? Så læs artiklen HER. 

 
  vind-makulator.jpg  
 
*Konkurrencebetingelser: Der trækkes lod om ét styk makuleringsmaskine blandt alle rigtige besvarelser. Konkurrencenperiode 01.04 - 30.04.2018. Vinderen findes umiddelbart efter konkurrencens udløb og bliver kontaktet direkte. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Antalis kan ikke deltage.