image-from-the-document-manager

Nyheder

 

Logo_conqueror_home_301x81-2.png

 

 

 

 

 

Conqueror         >> Wove og Laid findes nu i tre nye grå nuancer

Med de tre nye grå farver bliver Conquerors farvepalette nu opfrisket og fuldendt, da farverne i sortimentet er neutrale farver, som går fra hvide og creme nuancer til grå og ender med sort. 

Når farverne blandes med de allerede eksisterende forskellige hvide nuancer, får Conquerors farvepalette et nyt eksklusivt udtryk samtidig med, at Conqueror forbliver moderne og tidløs.

 

Conqueror Feather      

Conqueror Feather


En blød og varm grå med underlæggende toner af syren. De pastelgrå toner er perfekte til enhver virksomhedskommunikation. Farverne er udviklet til at indgå perfekt i kombination med Diamond White og Calligraphy, hvor de tilfører en blød neutral lysintensitet, som bryder den klassiske sorte/hvide palette. 

Conqueror Pencil      

Conqueror Pencil


En meget neutral mellemgrå tone som er elegant, klassisk og meget moderne. Sammen med Conqueror High White, Diamond White og Feather kan man skabe en frisk men balanceret palette til sin brand identitet.

Conqueror Cartridge          

Conqueror Cartridge


En kraftig mørk grå. Cartridge skaber en bro mellem Pencil og Calligraphy, da den passer godt sammen med den kolde og varme farve på grund af de svage jordfarvede undertoner. Cartridge er velegnet til guld og cobber prægning.


 

 

 

 

conqueror-book-458x232.png

Bogen om Conqueror

 


"Alle brands har deres egen historie. Det er hvordan du vælger at fortælle den, som gør forskellen. Det papir du vælger bliver derfor en del af virksomhedens identitet. Når verdens førende brands ønsker at fortælle deres historie, vælger de at gøre det med Conqueror."

 

I mere end 125 år har Conqueror hjulpet forskellige brands med at fortælle deres historie. Papiret er med tiden blevet udviklet og er blevet et premium papir af højeste kvalitet til alle typer kommunikation. 

 

I en 180-siders indbundet bog fortæller Conqueror nu sin egen historie. Bogen fortæller om historien bag Conqerors fremstilling, samt om tre stærke brands der har brugt Conqueror i ders brandidentitet.

 

Der er også et kapitel om de forskellige efterbehandlingsteknikker, som viser de mange muligheder for både tryk og efterbehandling. Med 60 forskellige papir, giver bogen dig mulighed for at udforske det brede sortiment af forskellige nuancer, gramvægte, strukturer, vandmærker og formater. Det originale vandmærke "Conqueror London" er blevet genskabt og fremstillet i et begrænset oplag, som vises i bogen.

 

Bogen om Conqueror viser en kollektion med en rig kulturarv og en lang tradition af papirfremstilling, der gennem tiden er blevet til et moderne brand til alle typer virksomhedskommunikation.

 

Bestil dit eksemplar fra din kontaktperson hos Antalis eller send en mail via linket her.