Coala

Nyheder

 

Logo_Coala_Home_236x101.png

 

Læs de seneste nyheder om Coala

 

 

Fespa 2017

Antalis præsenterer sin ekspertise inden for visuel kommunikation på Fespa og Printeriors 2017, med en innovativ produktnyhed og unikt interiør


FESPA: Monter B1U-C32 - PRINTERIORS: Monter B2L-PR9

FESPA er verdens største storformat print messe, der finder sted i Hamborg den 8. –12.  maj og danner den perfekte ramme for Antalis til at præsentere de seneste nyheder. Som opfølgning på Coala Easy-apply og Coala Systems tillbehør, præsenterer Antalis nu Coala Magnetics på det fem dage lange event.
  Læs mere 

 

 

 

 

Coala billede hjemmeside.jpg  

Coala WallDesign på Architect@Work 2016


Antalis var tilstede på dette års Architect@Work i Forum i København. Her havde Antalis mulighed for at demonstrere de nyeste innovative løsninger inden for visuel kommunikation: Coala WallDesign, et nyt sortiment af tapet, ideelt til indretningsarkitekter og designere.

 

Bredt udvalg af flotte, kreative overflader
Samme sortiment i hele Europa

Nemt at montere og tage af igen
Holdbart, Slidstærkt og vaskbart
Fås også med anti-bakteriel overflade


 

 

 

Fespa 2016  

Antalis viste bredden af produktsortimentet inden for visuel kommunikation på FESPA Digital 2016


Antalis var tilstede på Fespa Digital, Europas førende messe inden for Digital & Visuel Komminikation i Amsterdam d. 8.-11. marts 2016. På messen havde Antalis mulighed for at demonstrere de nyeste innovative løsninger inden for visuel kommunikation: Coala WallDesign, et nyt sortiment af tapet, ideelt til indretningsarkitekter og designere.

De mange besøgende kunne også opleve Coala Gulvdekorationer, laminater, let montérbare materialer og forskellige løsninger inden for bilfoliering m.m. på Antalis standen.

Vi viste bl.a. disse produkter på Fespa:

Coala sortiment af storformat - et udvalg af digitale medier og blæk
Coala Gulvdekorationer - et bredt sortiment til gulvdekorationer med både anti-slip og PVC frie alternativer.
Coala Display Systems - et omfattende sortiment af moderne og funktionelle displays og præsentationssystemer, inklusiv tilbehør til transport og montering
Coala WallDesign: papir, non-woven, glasfibre .... giver alle muligheden for at skabe personaliserede og innovative indretningsprojekter.
Coala Easy Apply Application Zone - højdepunktet som nemt kan placeres og fjernes igen af slutbrugeren.

 

 

 

ICC Profile Centre  

ICC Profiler

ICC-profiler giver dig mulighed for at vælge en bestemt printer producent, printermodel, blæk type og set-up, samt det materiale der skal bruges, så der opnås det perfekte resultat hver gang. ICC Profiler er let at bruge og gør det nemt at finde den rette profil til dine behov. Så snart alle kriterierne er udfyldt, kan du downloade den rigtige ICC profil, så du er sikker på et godt resultat. Du vil få fremragende resultater allerede fra begyndelsen, så du undgår prøvekørsler eller skulle trykke om. Der vil løbende blive tilføjet nye ICC profiler så du kan få mest muligt ud af de nyeste tendenser på markedet.

Læs mere
 

 

CoalaXtacS_397x191.png

Coala X-Tac
 

Mat PP folie til overflader som glas, træ og metal. Produktet har en helt unik klæbeevne, så det er muligt at montere og fjerne det op til adskillige gange. Bliver produktet støvet og mister sin klæbeevne, skal det blot skylles med vand og kan monteres på ny. Folien er nem at montere og efterlader ikke limrester. Rullebredde på 127 cm og en tykkelse på 230 mikrometer. Coala X-Tac fås både til vandbaseret-, solvent-, UV- og latex inkjet (Coala X-Tac S).

 

Kontakt os for mere information og prøver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coala_inout_397x191.png

Coala In & Out Textile

Helt unik polyestertekstil til udendørs brug, med innovativ bestrygning der sikrer at tekstilen beholder sin overfladefølelse selvom den bliver våd. Coala In & Out er lufttæt, hvilket muliggør oppustelig brug. Kan anvendes til udendørs bannere, aluminiumrammer, telte, paraplyer etc. Kan også bruges indendørs, enten i ophæng eller monteret i rammer, da den er let og kan foldes og pakkes. Tekstilet udglattes hurtigt, er øko-tex certificeret, brandsikkert og genanvendeligt. Giver et flot trykresultatet med ecosolvent-, solvent-, UV –og latex inkjet.
 
Kontakt os for mere information om rullebredde eller prøver.